Blokhutten

De mooiste tuinhuizen 

De lente komt er weer aan en dan wil je natuurlijk niets liever dan een tuinhuis op maat om lekker buiten te kunnen zitten. Maar voordat je klaar bent om er één te kopen, moet je met verschillende dingen rekening houden. Enkele vragen die naar boven kunnen komen, zijn welke soort zal ik nemen of welke kleur? Maar ook de wat lastigere vragen, als moet ik mijn tuinhuis verzekeren of beveiligen. Nadat je hier allemaal antwoord op hebt, kan je gaan genieten van een heerlijk na-middags zonnetje in je tuinhuisje. Bij Gutz hebben verschillende mooie tuinhuizen in ons uitgebreide assortiment.

Waar moet je allemaal rekening mee houden bij de aankoop van een tuinhuis?


Voordat je kan beginnen met uitzoeken welke verzekeringen je nodig hebt, moet je natuurlijk eerst besluiten welke soort tuinhuis je koopt. Kies je voor een tuinhuis of een blokhut? En wat zijn de grote verschillen tussen tuinhuizen en blokhutten. Bij Gutz hebben voor ieder wat wils, van een houten chalet tot een eenvoudig tuinhuisje. Wel zijn deze producten allemaal van hoogwaardige materialen gemaakt. Zo kiezen wij bijvoorbeeld altijd voor het beste hout!
Het merk dat wij bij Gutz verkopen is Trendhout. Dit merk staat garant voor goede kwaliteit en geweldige service. Zij hebben verschillende mooie tuinhuizen waaruit je kan kiezen.

Een buitenverblijf als tuinhuis 


Kies bijvoorbeeld voor een buitenverblijf. Wij hebben twee soorten buitenverblijven in het assortiment, die beiden helemaal naar wens kunnen worden ingericht. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende varianten. Bij het buitenverblijf Refter 4000 kan je bijvoorbeeld kiezen voor een tuinhuis met overkapping. Hierdoor staat je auto altijd droog. Ook kan je hier prima een lounge set neerzetten om lekker te gaan barbecueën in de zomer! Ook kan je hem helemaal dicht maken, hierdoor maak je er bijvoorbeeld je hobby schuur van. Beide buitenverblijven kunnen worden afgewerkt met zwarte randen, om het nog meer naar jouw stijl in te richten. De tuinhuizen zijn dus veel verschillende varianten beschikbaar, waardoor er voor iedereen wel één geschikt is.

Tuinhuizen of blokhutten? 


Ook kan je kiezen voor een blokhut van het merk Trendhout. Deze tuinhuizen of blokhutten zijn ook in verschillende soorten verkrijgbaar. De grote van de huisjes verschillen, waarbij de Trendhout blokhut boshoek 3000 de grootste soort is. Ook bij deze tuinhuisjes zijn er verschillende varianten, waardoor je jouw unieke huisje kan creëren.
Het is mogelijk om de afwerking van je mooie tuinhuis te veranderen. Hierdoor kan je een mooie verfkleur geven aan je huisje. Ook is het mogelijk om het tuinhuisje te laten monteren. Onze medewerkers zullen je dan helpen het huisje te monteren. Dus het enige wat jij hoeft te doen is het tuinhuis kopen. Daarnaast is het mogelijk om een extra raam in je houten tuinhuis te plaatsen. Dankzij de deuren en ramen geef je het echt een houten chalet uitstraling, die je op wintersport vaak ziet. Deze ramen kunnen worden geplaatst met dubbele beglazing om de wind buiten te houden. Kortom je kan helemaal je eigen mooie houten tuinhuisje creëren en het is dan ook echt een tuinhuis op maat!

Beveiligingstips voor je tuinhuisje


Nadat je je mooie tuinhuisje of blokhut hebt uitgezocht, is het verstandig om te gaan kijken hoe je het kan gaan beveiligen en welke verzekeringen je moet afsluiten. Ten eerste is een goed hang- en sluitwerk erg belangrijk. Een andere goede tip die wij uit ervaring hebben geleerd is grind rond het tuinhuis of blokhut te plaatsen.
Hierdoor hoor je eventuele inbrekers beter. Elektronisch kan natuurlijk ook, door middel van camera’s. Dit is echter wel een stuk duurder om een tuinhuis of blokhut te beveiligen.

Kies een goede tuinhuisjes verzekering 


Naast het goed beveiligen van je tuinhuis of blokhut is het ook verstandig om een verzekering hiervoor af te sluiten. Een tuinhuisje is toch al snel veel waard en eventuele schade is dan zonde. Er zijn verschillende verzekeraars waar je een verzekering kan af laten sluiten voor je tuinhuisje.

De service bij Gutz.nl 


Wil je een tuinhuis of blokhut kopen? Bij ons ben je dan aan het juiste adres. Bij een bestelling van €100 of hoger is de bezorging gratis! Deze bestelling kun je veilig betalen door middel van de bekende betaalmethoden, zoals iDeal en Paypal. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen via AfterPay. Mocht je nou niet tevreden zijn met het tuinhuis of blokhut kan je het binnen 14 dagen retourneren.
Heb je vragen of advies nodig over je mooie tuinhuisje? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen en adviseren je graag! We wensen je alvast veel plezier met genieten in de zon in je nieuwe tuinhuis of blokhut!

  • Geen producten gevonden