Buitenverblijven plat dak

Geen producten gevonden...

Buitenverblijf met plat dak 

De zonnige seizoenen komen er weer aan en wij weten wel wat je te doen staat! Lekker relaxen in je nieuwe buitenverblijf met plat dak. Bij Gutz doen wij er alles aan om het jou zo comfortabel mogelijk te maken, dus lees snel verder om alles te weten te komen over je nieuwe buitenverblijf met plat dak!

 

Voordelen van een plat dak 

Je hebt keuze uit verschillende daken om droog te blijven in je buitenverblijf, maar je vraagt je vast af waarom zou ik een bepaald type dak kopen? Om er voor te zorgen dat je het juiste dak boven je hoofd krijgt, zetten we hier de voordelen van een plat dak op een rijtje.
• Met een plat dak krijg creëer je automatisch meer woonruimte. Nooit meer het probleem dat de grote boekenkast niet in de hoek past met een plat dak.
• Daarnaast kan je ook heel gemakkelijk uitbouwen op een plat dak. Wil je nog een extra verdieping om je buitenverblijf met plat dak te upgraden? Geen Probleem! Dankzij het Lariks Douglas houten dak staat er in mum van tijd een Douglas houten veranda op je buitenverblijf met plat dak.
• Last but not least geeft een buitenverblijf met plat dak jou de ruimte om lekker in de weer te gaan met je groene vingers. Levende planten en mossen geven je buitenverblijf een duurzaam uiterlijk en zorgt ervoor dat je buitenverblijf met plat dak koel is in de zomer en warm in de winter!

 

Waarom Trendhout? 

Natuurlijk bieden wij niet de eerste de beste buitenverblijf met plat dak aan voor jou, nee speciaal voor jou hebben we een high-end buitenverblijf met plat dak uitgezocht! Deze zijn namelijk van het merk Trendhout, wat garant staat voor kwaliteit.
Waarom Trendhout? Hele goede vraag! Trendhout biedt hele mooie buitenverblijven tegen een scherpe prijs. Daarnaast streeft Trendhout er naar om jou samen met je gezin, vrienden en familie vier seizoenen te kunnen laten genieten van het buitenleven, en wie wilt dit nou niet?

 

Denk je aan duurzaam en verantwoord, dan denk je aan Trendhout! 

Ook op duurzaam en verantwoord vlak is een buitenverblijf met plat dak van Trendhout dé must have! Ze gebruiken namelijk alleen Lariks Douglas hout dat uit beheerde bossen wordt gekapt, waardoor je zeker weet dat je buitenverblijf geen Amazone bossen heeft vernield.

 

Buitenverblijf plat dak Refter 4000 

Nu de voordelen van een plat dak en de keuze van Trendhout bekend zijn, willen wij je graag meer vertellen over het mooie buitenverblijf Refter 4000. Deze is namelijk naar eigen smaak samen te stellen, wat jou de keus geeft om je unieke buitenverblijf met plat dak te kopen. En zeg nou zelf, wie wilt er niet uniek zijn?

 

Verschillende varianten van het buitenverblijf plat dak 

Zo kan je kiezen uit wel vier verschillende varianten van het buitenverblijf Refter 4000. Bijvoorbeeld de houten schuur met overkapping, om al je spullen gemakkelijk op te bergen die je niet al te vaak gebruikt. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om er een huisje met overkapping van te maken. Zie je het al voor je? Samen met je gezin genieten op de veranda van je buitenverblijf met plat dak, wie wordt daar nou niet warm van. Natuurlijk hoef je je bij ons nooit zorgen te maken over de stevigheid van je buitenverblijf. Deze zijn namelijk van één van de sterkste houtsoorten in Europa gemaakt, waardoor jij een fijne nachtrust hebt.

 

Het hout wel of niet afwerken? 

Naast de keuze uit verschillende varianten van het buitenverblijf met plat dak bieden wij ook je ook de keuze om het hout wel of niet af te werken. Nu denk je vast, waarom moet ik mijn hout afwerken? Door het afwerken van hout zorg je ervoor dat je buitenverblijf met plat dak langer mee gaat en er geen verrotting ontstaat. Mocht je toch voor deze optie kiezen raden wij je aan om het hout eens in de zoveel tijd te beitsen.

 

De service van Gutz 

Bij Gutz kan je verschillende buitenverblijven vinden. Wanneer je jouw ideale buitenverblijf hebt gevonden, is deze gemakkelijk in je winkelwagen te vinden. Bij ons profiteer je van gratis bezorging, snelle levering en gratis retour. Wij vinden veilig betalen belangrijk. Dit is mogelijk door middel van iDeal en Afterpay (achteraf betalen).
Wil je meer informatie over één van onze producten of over ons? Kan je altijd even een vraag stellen! Dit kan door te bellen of te mailen naar onze klantenservice. Ook kun je even kijken bij onze veelgestelde vragen of algemene voorwaarden voor meer informatie. We wensen je heel veel plezier met genieten in je nieuwe buitenverblijf met plat dak!

  • Geen producten gevonden