Buitenverblijven zadeldak

Geen producten gevonden...

Buitenverblijf met zadeldak 

Zijn er betere manieren om te genieten van het lekkere weer dan in een buitenverblijf met zadeldak? Bij Gutz weten we het zeker, die zijn er niet! Naast dat het de ideale opbergplek is voor barbecues en andere spullen om de zomer in te luiden, kan je er ook een prachtig huisje van maken. Wil je weten wat nog meer toepassingen zijn en waarom je een buitenverblijf met zadeldak moet aanschaffen? Lees dan snel verder!

 

Verschillende type daken voor je buitenverblijf 

Voordat je een buitenverblijf gaat kopen, bekijk je natuurlijk eerst alle opties. Om de goede keuze buitenverblijf met zadeldak te maken. Zo kan je uit verschillende houtsoorten kiezen, maar ook zijn er verschillende typen daken. Deze type daken hebben allemaal voor- en nadelen die niet iedereen weet. Daarom gaan wij jou helpen om de juiste keuze te maken!

 

De voordelen van een zadeldak 

Het type zadeldak is al heel lang te vinden in ons Kikkerlandje en dit heeft dan ook verschillende redenen. Vanuit bouwtechnisch oogpunt is het gemakkelijk in elkaar te zetten en is het een stevige vorm. Ook biedt het de ruimte om een raam te plaatsen in het dak, waardoor je de laatste zonnestralen nog even fijn meepakken kan. Dit maakt het buitenverblijf met zadeldak dan ook uitermate geschikt om bijvoorbeeld in je tuin te zetten.

Natuurlijk hebben wij bij Gutz niet zomaar een buitenverblijf met zadeldak in ons assortiment. Wij willen voor jou natuurlijk het allerbeste, daarom hebben wij dan ook het bekende merk Trendhout in ons assortiment.

 

Waarom Trendhout? 

Nu vraag je je vast af, waarom Trendhout? Na lang onderzoek te doen zijn wij bij deze partner gekomen om hun verbazingwekkende mooie buitenverblijven en andere houten producten. Zoals ze zelf al zeggen: ‘Trendhout streeft ernaar om jou samen met je gezin, vrienden en familie 4 seizoenen te kunnen laten genieten van het buitenleven’, en dit kunnen wij zeker beamen.

 

Trendhout is verantwoord! 

Dé trend van tegenwoordig is natuurlijk verantwoord! Daarom maakt Trendhout uitsluitend gebruik van hout uit beheerde bossen. Dit houdt in dat je buitenverblijf met zadeldak gemaakt is van een combi van Lariks Douglas hout. Dit is één van de meest duurzame houtsoorten die in Europa te vinden zijn. Heb jij weer wat leuks om te vertellen op verjaardagen of op social media!

 

Buitenverblijf zadeldak Betula 4000

Nu je alles weet over het prachtige hout dat wij gebruiken om je buitenverblijf met zadeldak uniek te maken, willen wij je graag meer vertellen over het buitenverblijf met zadeldak Betula 4000. Dit high-end buitenverblijf zadeldak is helemaal naar eigen smaak in te richten, waardoor het écht jouw buitenverblijf wordt! Het buitenverblijf met zadeldak is onwijs stevig dankzij de hardhouten palen en hardhouten balken.
Verschillende varianten buitenverblijf zadeldak H2
We hebben bijvoorbeeld verschillende varianten van het buitenverblijf met zadeldak. Kies je voor de veranda hekwerk versie van Lariks Douglas hout, of toch liever de dubbele deur met zijraam? Alle buitenverblijven met zadeldak worden standaard geleverd met twee wanden, ramen en deuren. Wij garanderen dat, welke versie je ook kiest, ons team er alles aandoet dat deze aan jouw wensen voldoet!

 

Dé afwerking van je buitenverblijf

Ook bieden wij jou de keuze om je buitenverblijf zadeldak op verschillende manieren af te werken. Wil je liever zwarte wanden, of toch onbehandeld hout? Mocht je deze laatste optie kiezen, raden wij je aan om het hout eens in de zoveel tijd te behandelen met bijvoorbeeld olie of beits, neem daarvoor een kijkje in onze shop voor échte kwaliteit beits!

 

De service van Gutz 

Bij Gutz kan je verschillende buitenverblijven met zadeldak bestellen. Wanneer je jouw ideale buitenverblijf zadeldak hebt gevonden, kun je deze eenvoudig in je winkelmandje doen. Je profiteert van gratis bezorging, snelle levering én gratis retour. Wij vinden veilig betalen belangrijk. Dit is mogelijk door middel van iDeal en Afterpay (achteraf betalen).
Wil je meer informatie over één van onze producten of over ons? Stel je vraag! Door even te bellen of te mailen met onze klantenservice. Ook kun je even kijken bij onze veelgestelde vragen of algemene voorwaarden voor meer informatie. We wensen je heel veel plezier met chillen in je nieuwe buitenverblijf met zadeldak!

  • Geen producten gevonden