Overkappingen

Terrasoverkappingen 

Hoe kan je lekker op het terras zitten, zonder dat je bang hoeft te zijn voor regen en kou? Dat is mogelijk dankzij een terrasoverkapping! Heerlijk genieten van het zonnetje onder de overkapping, wat is er nou beter? Naast dat de overkapping als terrasoverkapping kan worden gebruikt is het ook ideaal voor andere oplossingen.

De terrasoverkapping heeft verschillende toepassingen 

Eén van deze oplossingen is de terrasoverkapping gebruiken als carport overkapping. Naast dat dit je huis uitstraling geeft, zorgt het er ook voor dat er geen regen op de auto komt. Nooit meer in de regen staan als je je auto aan het openmaken bent. Naast deze oplossing kan je een terrasoverkapping ook mooi combineren met bijvoorbeeld onze verschillende buitenverblijven!

Zo hebben wij verschillende mooie tuinhuisjes en blokhutten die hier prachtig gecombineerd mee kunnen worden. Zie je het al voor je? Je eigen blokhut mét terrasoverkapping en lekker buiten zitten. Mooier wordt het toch niet. Natuurlijk wil je niet dat iedereen dezelfde terrasoverkapping als jouw heeft, gelukkig hebben bij Gutz daar een oplossing voor.

Terrasoverkapping van Trendhout 

De terrasoverkappingen zijn van het merk Trendhout, wat kwaliteit en degelijkheid uitstraalt. De grote voordelen van een terrasoverkapping van Trendhout is dat er veel opties op zijn. Zo is er een ruime keuze uit houtbescherming impregneren en zijn er verschillende funderingen beschikbaar. Daarnaast heb je de keuze om de terrasoverkapping te laten monteren. Jouw enige taak is de terrasoverkapping kopen en wij doen de rest! Alle terrasoverkappingen worden dus op maat gemaakt. Zo kan je lekker in een loungeset gaan zitten onder je prachtige overkapping.

Er zijn twee soorten terrasoverkappingen in het assortiment beschikbaar. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de Trendhout overkapping refter. Deze heeft twee ingangen, waardoor het mogelijk is om het te gebruiken als carpool voor twee auto’s. Daarnaast kan je ook kiezen voor een overkapping met een driehoekig dak. Hier kan je prima wat staan-tafels onder zetten en een leuk feest geven!

Het hout van de terrasoverkapping beschermen 

Door het hout te impregneren bescherm je het hout tegen rotting. Door een laagje er op te laten spuiten wordt het waterafstotend. Daarnaast helpt het ook tegen algen, mos en schimmels. Bij Gutz hebben verschillende houtbescherming impregneermiddelen. Ook kan je er voor kiezen er geen te nemen, wat wij sterk afraden. Daarnaast kan je uit verschillende soorten en kleuren kiezen. Zo heb je bijvoorbeeld de wasser grau, of de Douglas kleur. Hiermee kan je de terrasoverkapping helemaal uniek maken en laten passen bij de rest van het huis.

Een fundering voor je terrasoverkapping 

Het is ook mogelijk om een fundering te laten leggen onder de terrasoverkapping. Dit zorgt voor stabiliteit en windbestendigheid. Je moet er niet aan denken dat jullie met de familie buiten zitten en de terrasoverkapping stort in! Dankzij de sterke roestvrijstalen stelankers wordt dit gelukkig voorkomen.

Om helemaal windproof te worden kan je er voor kiezen om er glazen schuifdeuren in te plaatsen. Uit ervaring weten wij dat dit ideaal is! Dit zorgt ervoor dat je heerlijk kan genieten als de zon schijnt en ook als het wat minder weer is. Kortom je kan het hele jaar profiteren van de voordelen van een terrasoverkapping.

De service van Gutz 

Bij Gutz.nl kun je verschillende mooie terrasoverkappingen kopen. Hierdoor is voor iedereen wat wils. Je kan natuurlijk ook altijd langskomen in onze showroom in Voorthuizen! Wanneer je jouw ultieme terrasoverkapping gevonden hebt, kun je deze snel en eenvoudig bij ons bestellen. Bij een bedrag hoger dan €100,- profiteer je tevens van gratis bezorging én gratis retour. Wij vinden veilig betalen belangrijk. Dit is mogelijk door middel van onder andere iDeal en Afterpay (achteraf betalen).

Wil je meer informatie over één van onze producten of over ons? Natuurlijk kun je altijd even bellen of mailen met onze klantenservice. Ook kun je even kijken bij onze veelgestelde vragen of algemene voorwaarden voor meer informatie. Wij wensen je veel plezier onder je nieuwe terrasoverkapping!

  • Geen producten gevonden