Verzenden & retourneren

Gratis verzending en retour vanaf 100 euro

Bij elke order boven de 100 euro rekenen wij geen verzendkosten. Ook zullen wij je geen rekening sturen indien je de artikelen volgens de voorwaarden zoals hieronder beschreven wenst te retourneren. 

Verzenden via PostNL

Voor pakketten tot een afmeting van 175x78x55 cm en lichter dan 30 kg verzenden wij onze artikelen via PostNL. U kunt gebruik maken van alle lever voorkeuren die PostNL biedt.

Verzenden via transportservice

Indien een artikel te groot is om te verzenden via PostNL zullen wij dit artikel persoonlijk bij u komen bezorgen. Indien je het gemakkelijk vindt pakken wij het pakket voor je uit en nemen we desgewenst de verpakking weer mee (let op: indien u de verpakking mee terug geeft vervalt de zichttermijn van 14 dagen). Uiteraard heb je de tijd om het artikel goed te inspecteren en te besluiten of dit is wat je in gedachte had. 

14 dagen bedenktijd

Na aflevering heb je 2 weken de tijd om te kijken of het artikel je wel echt bevalt. We zijn er van overtuigd dat je tevreden zult zijn, want we hebben alleen goede kwaliteit en mooie producten. Heb je enige twijfel? Geen zorgen! Je kunt altijd retourneren als je artikel voldoet aan de voorwaarden zoals hier onder gesteld. 

Als je binnen 14 dagen toch niet tevreden bent, neem je gewoon contact met ons op. Na overleg zorgen we er samen voor hoe jij je bestelling naar ons kunt retourneren. Na ontvangst en beoordeling van de retouren zullen we het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terugstorten.
Let op: dit kan alleen als je een Nederlandse consument bent, het artikel standaard in onze collectie zit, niet op verzoek voor je besteld is en als het product geen sporen van gebruik of beschadigingen vertoont. Ook goederen die overeenkomstig speciaal voor je gemaakt zijn zoals banken en fauteuils is speciale kleuren stof of leer kunnen natuurlijk niet geretourneerd worden.
Het product kan alleen retour in de originele verpakking. Verpakking dient ook heel te zijn.

  • Geen producten gevonden